avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua! Sunt în CM de 10 luni și am certificat ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua! Sunt în CM de 10 luni și am certificat de handicap ...

Bună ziua!
Sunt în CM de 10 luni și am certificat de handicap grad.1 cu insotitor, și voiam sa va întreb dacă trebuie dus la serviciu si certificatul de handicap?
Va multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: Myr1973 , utilizator 14:20, 19 Februarie 2023
Pentru a putea beneficia de facilitatile disp L nr 448 este necesar sa prezentati certificatul de incadrare in grad de handicap la angajator
Mulțumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Persoane cu handicap accentuat truscamonika truscamonika Buna ziua , Conform Legii 193/2015 pentru modificarea Legii nr. 448/2006 privind protectia si promovarea drepturilor persoanelor cu handicap s-a modificat ... (vezi toată discuția)
Scutire de impozite persoana cu handicap Alinutza88 Alinutza88 Bună ziua, vin cu o mare rugăminte la dumneavoastră dacă îmi puteți da un sfat ce trebuie sa fac și cum sa procedez. Sunt persoana cu handicap, gradul ... (vezi toată discuția)
Scutire impozit pe cladiri pentru persoane cu handicap rcristea67 rcristea67 Buna ziua, Locuiesc cu parinti intr-un imobil la bloc, apartamentul este pe numele parintilor, eu sunt o persoana cu gradul de handicap grav, as dori va rog ... (vezi toată discuția)