avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, părinții au donat apartamentul mie și ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, părinții au donat apartamentul mie și surorii mele prin ...

Buna ziua,părinții,au donat apartamentul,mie și surorii mele,prin metoda uzufructului viager.La momentul respectiv,eu eram căsătorit.
După un anumit timp am divorțat.Întrebarea este,fosta sotie are vreun drept,in cazul vânzării apartamentului?
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 13:27, 19 Februarie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu
Bunurile dobândite prin donație sunt bunuri proprii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Donatie apartament unei surori. sora mea urmeaza sa divorteze, ... Trekout Trekout Donatie apartament unei surori. Sora mea urmeaza sa divorteze, inainte de divort vreau sa ii donez un apartament pentru a avea o locuinta pentru ea si copil. ... (vezi toată discuția)
Va rog sa-mi spuneti daca parintii mei au pus casa pe sora mea ... floreanilie floreanilie va rog sa-mi spuneti daca parintii mei au pus casa pe sora mea cu drept de uzufruct,cu acordul fratilor,sotul surorii mele,are dreptul asupra casei in cazul in ... (vezi toată discuția)
Bunuri care se împart la divort Blondy16 Blondy16 Bună ziua!după 15 ani de căsătorie am divorțat, dacă soțul meu are apartamentul părinților doar pe numele lui,de 15 ani,eu ca soție sau fostă, am ... (vezi toată discuția)