avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Donatie apartament unei surori. Sora mea urmeaza sa ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Donatie apartament unei surori. Sora mea urmeaza sa divorteze, ...

Donatie apartament unei surori.
Sora mea urmeaza sa divorteze, inainte de divort vreau sa ii donez un apartament pentru a avea o locuinta pentru ea si copil. In momentul de fata sta cu sotul in casa lui. Daca ii donam apartamentul acum, inainte de divort, preia si sotul cota parte? Prin ce metoda putem sa i-l oferim fara a avea cota parte sotul? Multumesc
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 12:05, 6 Ianuarie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti sa ii donati cand vreti, daca ii donati doar ei, cas va fi bunul ei propriu.
Donatia e irevocabila, asta ca să știți.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bunurile dobândite prin donație sunt bunuri proprii. Chiar dacă sora dvs e căsătorită.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Testament sau donatie? GeaninaC GeaninaC Buna ziua, am cateva intrebari despre o situatie cam incurcata, multumesc mult oricui imi poate da raspuns la intrebarile mele. Am plecat din tara in 2008 ... (vezi toată discuția)
Mostenire apartament - vreau sa las un apartament unicului meu nepot ... ghiumusa ghiumusa vanzare cumparare apartament vreau sa las un apartament unicului meu nepot,care este casatorit si are un copil doresc ca nimeni sa nu beneficieze de ... (vezi toată discuția)
Mostenire dupa divort xjxf xjxf Buna,sotul meu a mostenit printr-o donatie ,un apartament ,inainte de casatoria noastra.La un eventual divort cum se va imparti bunul?mentionez ca inca nu avem ... (vezi toată discuția)