avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 280 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua...în urma unei hotărâri judecătorești ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua...în urma unei hotărâri judecătorești rămasă ...

Bună ziua...în urma unei hotărâri judecătorești rămasă definitivă privitor la succesiune între cei doi frați ai mei și mine reprezentând o garsonieră a mamei mele decedată de 3 ani.....instanța mi-a atribuit dreptul la deplină proprietate și posesie pentru care m-am intabulat și a stabilit o sultă de 10000 de euro pentru fiecare în termen de 6 luni de la data definitivei. Sunt de acord să le plătesc sulta dar aceasta ar fi posibilă doar din vânzarea garsonierei iar imediat să le plătesc sulta. Există o posibilitate în acest fel și cum trebuie să procedez întrucât relațiile cu frații mei sunt nule....vă mulțumesc...!!!
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 12:50, 20 Februarie 2023
Foarte simplu teoretic , căutați client mergeți la notar și din avans plătiți sultele datorate iar frații va dau declarație notariala de primire a sultei..Dacă nu vor , e ceva mai complicat apelați.la un executor judecatoresc pt a consemna sumele la dispoziția lor..
Ultima modificare: Luni, 20 Februarie 2023
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce constituie dovada achitarii sultei? irinamanoliu irinamanoliu Buna ziua, In urma unui proces de iesire din indiviziune, a fost emisa o sentinta prin care garsoniera (sector 6) a fost atribuita in favoarea mea, in ... (vezi toată discuția)
Sulte - au trecut zece ani si nu au fost platite. ce se poate face pentru radierea din cartea funciara? ContSters227652 ContSters227652 buna ziua, am si eu o intrebare va rog frumos, in urma partajarii casei batrinesti ,s au atribuit unui lot mai multe sulte, au trecut zece ani de la hotarirea ... (vezi toată discuția)
Plata sulta in lipsa beneficiarului, prescriere melintemariana melintemariana Buna ziua . Am o hotarare judecatoreasca din 08.03.2012 prin care apartamentul mamei mi s-a atribuit mie cu obligatia sa dau trei sulte. Doua le-am dat dar a ... (vezi toată discuția)