avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1124 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... suntem patru mostenitori care am facut partaj ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

suntem patru mostenitori care am facut partaj succesoral dupa ...

suntem patru mostenitori care am facut partaj succesoral dupa bunica mea.pana la pronuntarea partajului sau accumulat datorii la impozitul taxe locale de 1800 roni.eu am mai platit cat am putut in numele bunicii,dar ceilalti mostenitori nu platesc nimic,ei fiind plecati din tara sau in alte judete.primaria mia trimis mie hartie cu rest de plata de la bunica.ce trebuie sa fac?poate primaria sa ma execute silit?
Cel mai recent răspuns: tulin , utilizator 11:04, 21 Februarie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bună dimineața!
In mod normal ar trebui să luați legătura cu ceilalți moștenitori să își plătească partea lor pentru impozit, mai ales că s-a făcut partajul și fiecare cunoaște exact care este partea lui din moștenire și obligațiile sale în legătură cu această parte din moștenire.
Fiscul nu va poate executa pe dvs.pentru datoriile altor moștenitori în condițiile în care s-a făcut partajul.
Daca va executa totuși, faceți contestație la executare în termenul legal
buna dimineata,ma refeream la suma de 1800 lei taxe si impozite datorate statului de dinainte de partaj,adica pina la data pronuntarii partajului .am incercat sa iau legatura cu ceilalti dar nu raspund.va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exista vreo posibilă moștenire? Dariuscosmin Dariuscosmin Buna ziua, tatăl meu a plătit taxele și impozitele la primărie pentru bunicul meu decedat în \'99 dar nu sa facut succesiunea, între timp a murit și ... (vezi toată discuția)
Cumpărare teren mostenit Fydse Fydse Buna, Doresc să cumpar un teren moștenit, dar problema este următoarea: Bunicii mei au decedat acum aproximativ 20 de ani și au lasat in urmă un ... (vezi toată discuția)
Mostenire, succesiune! zehan007 zehan007 Buna ziua, Problema mea suna in felul urmator: Bunicul a decedat in 1996 iar bunica in 2000 si evident nu s-a facut succesiune.Au avut 4 copii printre care ... (vezi toată discuția)