avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 315 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA in Romania livreaza un serviciu in Elvetia
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA in Romania livreaza un serviciu in Elvetia

Buna ziua,

Sunt PFA in Romania iar o firma din Basel e interesata sa-mi contracteze serviciile, dar printr-un SRL din Romania, eu urmand sa ma mut in Elvetia pentru 3 luni. Pentru ca optez pentru un contract de freelancer, din punct de vedere legal, ce costuri si restrictii incumba aceasta forma de colaborare? Permis de sedere, contracte, taxe, etc.. Multumesc anticipat!
Ultima modificare: Marți, 21 Februarie 2023
ilaszlo, utilizator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 16:30, 24 Februarie 2023
permis de sedere nu (perioada maxima fara permis este de 90 zile), taxele sunt cele din RO, iar taxe acolo nu, fiindca SRL-ul va factura din RO. contract de munca la SRL-ul de care e vorba,
veti beneficia de diurna si de decontarea cheltuielilor cu transportul, dus-intors, cazare, etc, dupa cum va intelegeti cu SRL-ul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Delegatie in strainatate, pe perioada lunga andiszek andiszek buna ziua, sper ca am nimerit bine sectiunea. daca nu, imi cer scuze. am o problema mai ciudata si atipica. sunt administrator, asociat si angajat la o ... (vezi toată discuția)
Angajare cetățean non-eu fără viza de munca Adi Ionescu Adi Ionescu Care sunt pașii de angajare a unui cetățean non-EU care se afla deja in Romania dar nu are viza deoarece Romania nu cere viza pentru țara lui de origine ... (vezi toată discuția)
Munca in spania mibut mibut Buna ziua, Am primit o oferta de job in Spania si am cateva nelamuriri pe care v-as ruga sa mi le clarificati daca se poate. 1. Ce acte imi trebuie ... (vezi toată discuția)