avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... contractului de inchiriere ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

contractului de inchiriere ...

Buna ziua, ma confrunt cu o dilema in cazul contractului de inchiriere cu asociatia de proprietari, mai exact detin 3 spatii comune cu contract de inchiriere pana in mai anul curent, Adunarea generala a stabilit pretul chiriei pentru spatiile comune mai mare de 5 ori, intrebarea este daca este justificata majorarea aceasta si cand va intra in vigoare, multumesc.
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 13:27, 27 Februarie 2023
Buna ziua, revin cu o intrebare legat de discutia de mai sus, urmeaza sa semnez noi contracte de inchiriere sau acte aditionale , intrebarea este: odata ce le semnez imi asum clauzele inclusiv majorarea cuantumului chiriei?
As avea castig de cauza in instanta sa fie anulata? aceasta clauza fiind votata in AG.
Mergeti cu actele pe care le aveti la un avocat, ca sa va poata da un raspuns exact.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spatiile comune radulescuecaterina radulescuecaterina Buna ziua, Sunt presedintele unei asociatii de proprietari si doresc sa stiu daca spatiile comune, in speta spalatoria si uscatoria(nu au foat folosite in ... (vezi toată discuția)
Chirie uscator bloc costi62 costi62 Asociatia de propietari(presedintele/comitetul) pot modifica unilateral suma negociata cu locatarii pentru plata chiriei unui uscator ? (am un contract de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! se poate vinde unui proprietar o boxa? care sunt demersurile ... adminibuc adminibuc Buna ziua! Se poate vinde unui proprietar o boxa? Care sunt demersurile ? Multumesc! (vezi toată discuția)