avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 245 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua.Ma numesc Floarea Maria,locuiesc la fata mea ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua.Ma numesc Floarea Maria,locuiesc la fata mea in jud.Calarasi ...

Buna ziua.Ma numesc Floarea Maria,locuiesc la fata mea in jud.Calarasi si vreau sa stiu daca pot primi o pensie cat de mica,situatia mea fiind urmatoarea:Am lucrat fara carte de munca mai multi ani increzandu-ma intr-un angajator privat care e plecat din tara ,eu nestiind ca el nu imi plateste cotizatia.Pe cartea de munca am doar 6 ani de vechime in luna Iulie 2023 implinesc 62 de ani.Eu Fiind bolava de diabet si am si alte probleme medicale si diverse operatii ,nici un venit,nu ma pot intretine si nu imi permit sa cumpar vechime .Va rog sa ma indrumati ce pot obtine si ce sa fac.Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Alexandrarares , utilizator 17:12, 21 Februarie 2023
Buna ziua!
Cu doar sase ani lucrati nu puteti primi pensie.Trebuie sa aveti minim 15 ani cotizati.Daca aveti boli puteti incerca sa va pensionati medical.
Sau puteti cere un ajutor social de la primarie.
Ultima modificare: Marți, 21 Februarie 2023
Alexandrarares, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta prin care se atesta statutul de asigurat emilia0458 emilia0458 buna dimineata ,ma numesc emilia si as dori unele lamuriri in legatura cu asigurarea madicala de sanatate si anume:eu nu mai sunt in cimpul muncii din vara ... (vezi toată discuția)
Pensionare got2i got2i Buna ziua.Am o intrebare legata de o cunostinta care locuieste in provincie si nu are acces la informatie.Are in jur de 60 de ani este femeie ,are pe cartea de ... (vezi toată discuția)
Pot sa am o pensie de boala mary mary mary mary pot sa ies la pensie de boala daca am 46 de ani cu ochiul drept nu vad deloc am un tremur al mainilor mostenit care nu-l pot trata si care maafecteaza serios ... (vezi toată discuția)