avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 753 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Poza din pasaportul electronic e oribila, cum pot sa o ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Poza din pasaportul electronic e oribila, cum pot sa o schimb? ...

Poza din pasaportul electronic e oribila, cum pot sa o schimb?
Am facut pasaport electronic, poza mi-a iesit oribila. Mi s-a spus (gresit sau deliberat) sa ma uit intr-un punct care era mult deasupra aparatului foto, iar in poza rezultata am capul dat pe spate de parca as avea gatul rupt.
Intrebarea e; ce pot face daca doresc sa schimb aceasta poza?
Daca declar pasaportul pierdut, mi se face o alta poza sau doar se emite un duplicat/pasaport nou, dar folosind poza deja existenta?
Orice sfat e binevenit!

Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 03:55, 4 Martie 2023
Mergeți și-l schimbați pentru că nu corespunde realității. Nu-l declarați pierdut pentru că durează și veți avea de făcut cheltuieli în plus - publicarea în ziar național, termen de așteptare....
Ultima modificare: Vineri, 24 Februarie 2023
Manuela Rășină, administrator
Pasaportul este strict pentru identificarea persoanei. Deci in afara de autoritatile statului si de cazare la hotel, alte persoane nu au de ce vedea poza respectiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat de nastere pierdut,ce pot face pentru obtinerea unui nou pasaport in strainatate? hunktiger hunktiger Buna ziua,ma numesc Florin,locuiesc in Irlanda. Am planuit o calatorie in Spania de pe 9 Iulie pana pe 23 Iulie,insa pasaportul imi expira pe 25 Iulie. Se ... (vezi toată discuția)
Vw passat furat din onesti /bacau 2011 denis1980t denis1980t Povestea mea incepe in data de 24 februarie 2011 seara ,cand eu am parcat auto VW Passat model 2004 in fata blocului unde locuiesc ,strada Pajura ,Mun.Onesti ... (vezi toată discuția)
Cerere duplicatului certificatului de nastere in romania anuleaza certificatul de nastere anterior ? larissa156486 larissa156486 locuiesc in italia de 10 ani ... am facut actele pentru obtinerea cetateniei italiene acum 2 ani dar pt moment actele predate ( dintre care si certificatul de ... (vezi toată discuția)