avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 799 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara. Am o intrebare majora si anume: in ce ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara. Am o intrebare majora si anume: in ce masura are ...

Buna seara. Am o intrebare majora si anume :
in ce masura are relevanta pentru instanta, sau in fata notarului, plangerea unui prieten al familiei mele ( formata din mama, frate ), referioare la atitudinea mea ( pe care el o considera neadecvata ), avand in vedere faptul ca sunt tuture pentru mama mea si am angajat,o terta persoana sa o ingrijeasca ? Va rog frumos sa imi dati un raspuns, sa nu imi permiteti sa persist in gresala, daca aceasta atitudine a mea este gresita. Cu multumiri anticipate!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:56, 22 Februarie 2023
Dati ceva detalii ca asa din ce ziceti, nu rezulta nimic. Ce va imputa si care e treaba persoanei, ce vrea mai exact ?
Dvs aveti dreptul si obligatia in calitate de tutore, sa luati cele mai pune decizii pt mama dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! adult cu handicap grav (autism) fara capacitatea de ... Ale . Ale . Buna ziua! Adult cu handicap grav (autism) fara capacitatea de a decide pentru el, avand reprezentant, tutore legal pe mama acestuia. Mama impreuna cu fiul ... (vezi toată discuția)
Renuntare succesiune persoana handicap Adrianro2019 Adrianro2019 A decedat un bunic care a lasat un imobil, un apartament catre o nepoata, majora. In familia acestei nepoate mai exista parinti, frati si verisori. Toata lumea ... (vezi toată discuția)
Hartuire ...cred melycanu melycanu Pe scurt : fratele meu (27 ani)dupa divort s-a intors la casa parinteasca unde locuieste cu mama.De ceva vreme ''buna\"\"a inceput sa-i aduca fel si fel de ... (vezi toată discuția)