avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 764 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara! Ai mei parinti, buni samariteni, naivi, ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara! Ai mei parinti, buni samariteni, naivi, nepriceputi ...

Buna seara! Ai mei parinti, buni samariteni, naivi, nepriceputi si dezinformati, s.au ales cu niste chiriasi amenintatori, rau platnici si fara contract. Ulterior, am incercat intocmirea unui contract, chiriasul a tot spus ca.l va semna, promisiuni, amanari si refuzuri, iar parintii mei au ramas pe dinafara cu chirii neplatite si restante in crestere la facturi si intretinere. In apartament urmau sa locuiasca el si fiica sa minora, dar exista si o a treia persoana adulta(posibil mai multe?) care refuza sa se legitimeze. A promis ca.mi trimite poza dupa actul de identitate, apoi a refuzat. Parintii mei sunt la capatul puterilor, in etate si cu grave probleme de sanatate. Solutionarea in instanta pare foarte dificila. Eu nu locuiesc in tara. Ce se poate face? Sa vanda apartamentul? Dorim doar sa.i vedem plecati. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: erriss , utilizator 20:34, 23 Februarie 2023
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Debransarea este solutia rapida si functioneaza in majoritatea cazurilor; dar daca chiriasul este reclacitrant si are datele/adresa parintilor ii poate ameninta, mai ales daca stie ca fiul (autorul intrebarii) nu este in tara. Este de luat in calcul acest aspect pentru a evita complicarea situatiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evacuare fosti proprietari anna_anna anna_anna Exista urmatoarea situatie: o familie a cumparat un apartament cu 3 camere.Aceasta familie s-a inteles cu fostii proprietari,ca acestia din urma sa locuiasca ... (vezi toată discuția)
Evacuare chiriasi noul cod civil, intrebari privind noile reguli pt evacuare la expirarea contractului madoiclimber madoiclimber Buna ziua, sunt noua pe acest forum si speram sa nu ajung niciodata in situatia de a cere un sfat pentru evecuarea unor chiriasi. Situatia este urmatoarea ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere ContSters362803 ContSters362803 Buna ziua! Tatal meu a inchiriat un spatiu din imobil unei societati cu profil alimentar. Contractul a fost facut la ANAF pe 10 ani fara niciun fel de ... (vezi toată discuția)