avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! Am pe numele meu câteva popriri care ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! Am pe numele meu câteva popriri care provin din contracte ...

Buna ziua!
Am pe numele meu câteva popriri care provin din contracte de credit neachitate, pe care le-am făcut pe timpul căsătoriei anterioare, cu fosta sotie!
Acum sunt recăsătorit!
In caz de deces, actuala sotie are vreo obligație referitor la aceste popriri?
Mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: SM LEGAL CONSSULT , Consultant de business 12:08, 22 Februarie 2023
In caz de deces, daca accepta succesiunea , preia atat drepturile cat si obligatiile defunctului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sotia supravietuitoare preia plata creditului sotului, chiar daca nu a fost girant ? ancristida ancristida Daca sotul a decedat, sotia ramane sa plateasca un credit contractat de sot in timpul casatoriei, doar pe numele lui ? Sotia nu e nici girant, nici ... (vezi toată discuția)
Succesiune sot maria.dinca maria.dinca buna ziua, in urma succesiunii dupa tatal sotului, casa i-a ramas acestuia cu obligatia sa o intretina pe mama sa pana la moartea ei (clauza viagera). ... (vezi toată discuția)
Mostenire datorii manuela76 manuela76 Buna ziua, Inaintea casatoriei sotul meu a luat un credit ipotecar, el fiind singurul titular pe contractul de credit. In caz de de deces voi fi obligata sa ... (vezi toată discuția)