avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 699 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua, am pierdut un proces in care am cerut ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua, am pierdut un proces in care am cerut anularea unui ...

Buna ziua,am pierdut un proces in care am cerut anularea unui p.v. de contraventie, acum am dreptul la recurs si as dorii sa imi fie aprobata cererea , ptr amanarea sanctiunii cu cel putin 1 luna. Cum as putea sa formulez cererea ptr a avea succes?
Cel mai recent răspuns: ionut dg , utilizator 19:21, 22 Februarie 2023
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Se poate formula calea de atac impotriva sentintei pronuntate la fond. Pe durata procesului sanctiunea nu se executa.Recomandat ar fi sa consultati un avocat pentru formularea si motivarea corespunzatoare a caii de atac
Ultima modificare: Miercuri, 22 Februarie 2023
SM LEGAL CONSSULT , Consultant de business
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Contactati persoana specializata care sa analizeze documentele din dosar si sa hotarasca strategia de reprezentare si de aparare a intereselor dv
Asa am sa fac. Multumesc

ynocentta a scris:

Contactati persoana specializata care sa analizeze documentele din dosar si sa hotarasca strategia de reprezentare si de aparare a intereselor dv

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata a 1/2 din amenda in 48 de ore de la comunicarea sentintei camyi camyi Am primit o amenda contraventionala, pe care am contestat-o in instanta. Convins fiind de faptul ca am sanse reale de a castiga procesul, nu am achitat ... (vezi toată discuția)
Decizie contestatie necomunicata,iesire din termen pt contestatie Irinel Irinel Irinel Irinel Am contestat un proces verbal acum 4 luni..intre timp a fost prima infatisare la care nu am ajuns...acum am aflat ca am pierdut acel proces...(DIN IANUARIE)dar ... (vezi toată discuția)
Executare masuri dispuse in proces verbal de contraventie TDorina TDorina In urma unei plangeri la OJPC ( Oficiul Judetean pentru protectia Consumatorului), acesta din urma a aplicat unei banci o sanctiune contraventionala si a ... (vezi toată discuția)