avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 675 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... din prenatal in somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

din prenatal in somaj

buna ziua am si eu o intrebare sunt in prenatal acum dar copilul face 2 ani pe 3 februarie 2010 acum sotia e insarcinata in 25 de sapt va naste in luna mai as vrea sa stiu daca depun dosarul pt somaj in februarie as putea ca in luna mai sa intru in prenatal pt al 2-lea copil va multumesc
Cel mai recent răspuns: Angela D , Consultant resurse umane 22:23, 24 Ianuarie 2010
Buna ziua,
prenatal inseamna concediu medical inaintea nasterii copilului. Cred ca aici faceti o mica confuzie. Desigur, se poate ca, din somaj sa intrati in concediu crestere copil.
Cred ca va referiti la faptul ca acum este in concediu de crestere si ingrijire copil,in februarie vrea sa intre in somaj si apoi in mai in concediu de maternitate.
In aceasta situatie benficiaza de indemnizatie somaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract pe perioada determinata Danieladana28 Danieladana28 Ma numesc Daniela Cimpea ,va rog sa ma ajutati cu un raspuns in ceea ce priveste problema mea: am fost angajata pe perioada determinata din 25.01.2016,iar ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de concediu prenatal daca am fost in somaj 6 luni? marianioan marianioan am fost 2 ani in prenatal apoi am iesit in somaj acuma so terminat somaju si eu sunt gravida de 1 luna (vezi toată discuția)
Plata concediului maternitate babanina babanina Buna ziua.Sunt insarcinata in luna a 6-a,mai exact in saptamana 25 de sarcina.Dupa calculele mele as putea intra in prenatal incepand cu 7 februarie 2016,data ... (vezi toată discuția)