avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 967 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Clasare Dosar Penal Permis
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Clasare Dosar Penal Permis

Buna seara! În luna Octombrie 2022 am fost implicată într-un accident rutier, dovada fără drept de circulație. În data de 27 Ianuarie 2022 referatul cu propunerea de clasare pleacă la parchet. Întrebarea mea este în cât timp îmi vine ordonanța acasă,? Menționez ca am făcut cerere de urgentare stau deja de 4 luni fără permis. Doresc sa știu în cat timp îmi vine ordonanța acasă? Și ce pot face sa nu dureze prea mult?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 00:16, 23 Februarie 2023
Avocatii se ocupa de asa ceva.
Discutati cu avocatul.
Am înțeles asta, dar nu îmi poate spune nimeni măcar cam cât ar dura estimativ? Nu am avocat!
CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Avocatii se ocupa de asa ceva.
Discutati cu avocatul.

Estimativ puteti astepta și un an.
Poate primiți și mâine.
Estimativ...

Cei fără avocat eu știu ca au mult de așteptat, cel puțin 4-6 luni.

Angajati avocat specializat în urgentari dacă va grăbiți sau aveti răbdare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parchetul tergiverseaza nup/ip la un dosar rutier simplu un-cetatean-roman un-cetatean-roman Acum un an (oct. 2021) am fost implicat intr-un accident rutier cu vatamare corporala din care au rezultat 2 zile de spitalizare ale celuilalt participant la ... (vezi toată discuția)
Termen cerere stadiu dosar leopolf leopolf Buna ziua, Am fost implicat intr-un accident in care o persoana a fost ranita usor. Dupa o perioada lunga de asteptare (persoana vatamata a depus plangere cu ... (vezi toată discuția)
Cat poate sa mi țină un polițist dosarul la secție fără să mă înștiințeze de faptele comise? Gogu2pix Gogu2pix Un polițist de la brigada rutiera nu vrea sa mi dea drumul la dosar în contextul în care am dat toate declarațiile, atât de suspect cât și de inculpat. ... (vezi toată discuția)