avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 736 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua. Am facut succesiune eu si sora mea după ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua. Am facut succesiune eu si sora mea după părinti. ...

Buna ziua. Am facut succesiune eu si sora mea dfupă părinti. Am incercat ulterior sa facem un partaj la notar dar datorită faptuylui că sora mea are datorii la ANAF nu se poate. Putem face un partaj prin avocat?
Cel mai recent răspuns: Dorin Voicilas , Avocat 09:47, 23 Februarie 2023
Avocatul nu poate face partaj. Avocatul vă asistă/reprezintă la notar sau vă asistă/reprezintă în fața instanței de judecată. În cazul dvs. trebuie să faceți partajul în fața instanței și să vă asiste/reprezinte un avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O intrebare!!! yo_raluK yo_raluK Cum as putea sa fac succesiunea la casa dupa moartea tatalui meu?Mentionez ca sora mea e plecata din tara de 20 de ani si nu stiu nimic de ea,nici unde ... (vezi toată discuția)
Imposibilitate dezbatere succesiune dupa sora AlexStoica AlexStoica Sunt in situatia de a dezbate succesiunea dupa sora mea. Masa succesorala este constituita dintr-un apartament, care a fost cumparat de sora mea de la parintii ... (vezi toată discuția)
Partaj divort doru6 doru6 Am o casa mostenita impreuna cu sora mea de la parintii nostri. Impreuna cu sotul avem un apartament in proprietate comuna. Am dori ca in urma divortului eu ... (vezi toată discuția)