avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1126 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Terenurile pe care nu sunt contruite case în primul ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Terenurile pe care nu sunt contruite case în primul an și pentru ...

Terenurile pe care nu sunt contruite case în primul an și pentru care nu mai există interes din partea primăriilor de a le redistribui gratuit altor tineri pot fi cerute a fi concesionate? Am casa construită pe o parcelă primită acum 12 ani și în spatele casei am o parcelă goală, parcela este în poprietatea Primăriei, neredistribuită, aș putea-o concesiona pt.o grădină? Există vreun temei legal?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 15:49, 23 Februarie 2023
Competent sa emita raspuns este autoritatea publica locala care functie de planurile locale de dezvoltare poate dispune alocarea terenurilor tertilor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concesionare teren agricol si intravilan de la primarie bukinst bukinst In ce conditii se poate concesiona teren agricol in extravilan precum si o parcela de teren intravilan pentru constructia unei case. Trebuie licitatie sau se ... (vezi toată discuția)
Teren concesionat mirela_che mirela_che Buna ziua. Terenul concesionat de consiliul local (primarie) unde s-a construit de persoana care a concesionat terenul o casa de locuit , poate face ... (vezi toată discuția)
Concesiune - riscuri bogdanfinante bogdanfinante am o rugaminte , stie cineva avizat ce riscuri sint la cumpararea unei concesiuni pt un teren? multumesc anticipat:O (vezi toată discuția)