avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 306 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vanzare teren extravilan
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vanzare teren extravilan

Detin un teren extravilaan pe care vreau sa-l vand. Vanzarea a fost aprobata de primaria Slatina care a emis proces verbal in urma afisarii potentialei vanzari la primarie in 2021. Din pacate vanzarea nu a avut loc. Acum a aparut alt cumparator, si mi se cere sa repet procedura de listare a vanzarii la primarie, la mai putin de 2 ani distanta de la prima lsitare. Esta asta legal/corect? De ce nu pot beneficia de acordul emis deja de primarie in 2021? Multumesc
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 19:12, 23 Februarie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pentru ca în 2022 s-a modificat legea 17/2014 și sunt mai mulți preemptori.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! aș dori să vând un teren extravilan.s-au urmat ... Luizary2 Luizary2 Bună ziua! Aș dori să vând un teren extravilan.S-au urmat etapele din legea17/2014.Nu am avut preemptori.Primaria mi -a eliberat proces verbal de ... (vezi toată discuția)
Se poate vinde o cota parte dintr-o proprietate ? psimona22 psimona22 Buna seara , Se poate vinde o cota parte dintr-o proprietate ? Nu s-a facut iesirea din indiviziune (lipsa de bani , indiferenta , multi mostenitori ....) si ... (vezi toată discuția)
Pentru vanzarea unui teren agricol mai este nevoie de publicitate ... vlsdan vlsdan Pentru vanzarea unui teren agricol mai este nevoie de publicitate noua daca aceasta s-a facut acum doi ani iar conditiile de vanzare, inclusiv pretul, nu s-au ... (vezi toată discuția)