avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 987 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Dacă tatăl și.a luat luna lui,poate beneficia de ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Dacă tatăl și.a luat luna lui,poate beneficia de stimulentul ...

Buna!dacă tatăl și.a luat luna lui,poate beneficia de stimulentul de inserție?eu(mama)am intrat în ccc din șomaj,după terminarea lui sunt inca in șomaj câteva luni(rămase dinainte)de la primărie a zis că nu,deoarece eu am beneficiat de ccc,și tatăl doar 1 luna..mulțumesc!
Ultima modificare: Joi, 2 Martie 2023
ana-cer, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:17, 25 Februarie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Tatal poate beneficia de stimulentulde insertie ... intrebati despre acte la AJPIS nu la Primarie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent de insertie rkinga6 rkinga6 Buna ziua, Din diverse parti am auzit ca pentru a beneficia de stimulentul de insertie trebuie sa ma reintorc la munca inainte de a implini copilul 11 luni, ... (vezi toată discuția)
Trecere din concediu crestere copil un an in somaj cu supliment de insertie Buburuza1995 Buburuza1995 Buna seara. Ma aflu in urmatoarea situatie: am fost concediata de la locul de munca si am beneficiat de ajutor de somaj timp de 7 luni( in total am dreptul ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie pt tata nely_cecil nely_cecil buna ziua, as avea niste intrebari legate de concediul postnatal si stimulentul de insertie... daca viitoarea mama nu lucreaza, poate beneficia tatal ... (vezi toată discuția)