avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1183 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Durata legală a concediului fără plată în ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Durata legală a concediului fără plată în funcție de anii ...

Durata legală a concediului fără plată în funcție de anii de vechime în muncă/învățământ., ca profesor titular, fără desfacerea contractului de muncă și cu păstrarea titulaturii. Contextul în care își poate pierde statutul de titular pe perioada concediului fără plată (un titular)
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:41, 25 Februarie 2023

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua !. vă rog să-mi spuneți cât timp se poate lua ... Acinorvec Acinorvec Bună ziua !. Vă rog să-mi spuneți cât timp se poate lua legal concediu fară plată la o vechime în muncă ( în învățământ ) de 24 de ani, ca ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! sunt profesor titular de limba și literatura română ... Acinorvec Acinorvec Bună ziua! Sunt profesor titular de limba și literatura română în învățământul preuniversitar, grad didactic I, vechime în învățământ 22 ani ... (vezi toată discuția)
Demisie din invatamant andreea3006 andreea3006 Sunt profesor titular de limba si literatura romana, am luat examenul de definitivat de anul acesta si doresc sa demisionez din motive personale. Inca nu mi-am ... (vezi toată discuția)