avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 749 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Voucher de 700RON
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Voucher de 700RON

Bună ziua!
Vă rog să mă lămuriți în legătură cu voucher-ul de energie în valoare de 700 RON(la momentul actual). Locuiesc în aceeași casă cu mama mea. Suntem pensionari la noi în casă. Eu am o pensie de peste 4100RON, soțul meu are peste 3400RON, iar mama mea are 1725RON. Se pare că mama mea nu va primi voucher, pentru că se face calculul pe gospodărie(așa spune TV-ul). Cică trebuie să ai sub 2000RON per persoană. Vă rog să-mi comunicați dacă este așa.
Mulțumesc mult.
Cel mai recent răspuns: Manuela Rășină , administrator 18:18, 27 Februarie 2023
Da. Pentru ca la adresa respectiva vietuiesc mai multe persoane care depasesc 2000 lei venit per membru de familie, chiar daca mama s-ar incadra la persoane beneficiare, nu primeste voucher. Puteti sa va schimbati domiciliul la alta adresa astfel ca mama sa figureze singura in baza de date la adresa sa de domiciliu, astfel va putea primi voucherul ptr energie.
SM LEGAL CONSSULT a scris:

Puteti sa va schimbati domiciliul la alta adresa astfel ca mama sa figureze singura in baza de date la adresa sa de domiciliu, astfel va putea primi voucherul ptr energie.


Ar fi corect/legal? Nu ar fi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua!de ce copii cu pensii de urmas nu se incadreaza la ... Marinecu George Stefan Marinecu George Stefan Buna ziua!De ce copii cu pensii de urmas nu se incadreaza la voucherul pentru energie?Oare nu sunt si ei beneficiarii legii cu caracter special?De ce la ... (vezi toată discuția)
Conform ord. 166 din 8 decembrie 2022 nu inteleg de ce s-a anulat ... liniuta liniuta conform ord. 166 din 8 decembrie 2022 nu inteleg de ce s-a anulat cardul de suport energie intrucat suntem familie pensionari din 2 persoane cu venit total ... (vezi toată discuția)
nu am primit voucher ptr energie anaduzsardi anaduzsardi Bună ziua, sunt pensionară, am 64 ani și o pensie de 1940 lei începând cu 01.01.2023. Nu am primit voucher ptr energie. Am sunat la nr dedicat - posta ... (vezi toată discuția)