avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Obligativitate înscriere în denumire sintagma agent ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Obligativitate înscriere în denumire sintagma agent de asigurare

Obligativitate înscriere în denumire sintagma agent de asigurare.

Bună ziua! La înființarea unui SRL de tipul Asistent în brokeraj, există obligativitatea introducerii în denumirea firmei sintagma ,, agent de asigurare ,, ?

Denumirea de tipul: SC SIGMA ASIG SRL (pur exemplu) este validă și respectă cerințele pentru a-și putea exercita atribuțiile conform cod CAEN 6622?
Ultima modificare: Luni, 27 Februarie 2023
Daniel Vidoe, Consultant asigurari

Alte discuții în legătură

Asistent boker in asigurari voxmaris voxmaris Ce conditii trebuie indeplinite pentru a infinta o firma avand activitatea de asistent broker in asigurari? Codul CAEN e 6622? (vezi toată discuția)
Asistent in brokeraj : raj sau raf TRANSILVANIA Broker - Biroul Satu Mare TRANSILVANIA Broker - Biroul Satu Mare Buna ziua, Doresc sa imi deschid o microintreprindere ( SRL ) avand ca obiect de activitate intermedierea in brokeraj Cod CAEN 6622. Eu posed conform ... (vezi toată discuția)
Firma cod caen 6622 asistent in brokeraj alinys alinys Buna ziua! Detin o firma cu alte coduri caen infara de 6622 pe care as vrea sa l introduc.Doresc sa devin asistent in brokeraj cu cod caen 6622(asa mi a zis ... (vezi toată discuția)