avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1164 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Se poate solicita pensie anticipată parțial din ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Se poate solicita pensie anticipată parțial din ...

Bună ziua. Se poate solicita pensie anticipată parțial din perioada de șomaj sau după demisie întrunind condițiile legii? Mulțumesc anticipat!
Ultima modificare: Joi, 2 Martie 2023
ana-cer, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:59, 28 Februarie 2023
Da, se poate solicita pensie anticipată parțiala din perioada de șomaj sau după depunerea demisiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj maria_corina29 maria_corina29 buna ziua, am firma in reorganizare as dori sa stiu, daca angajez persoane din somaj cu 3 ani inainte de varsta de pensionare cat timp primesc subventia? ... (vezi toată discuția)
Somaj absalom34 absalom34 Buna ziua! La art. 17 alin. (1) din Legea nr. 76/2002 beneficiaza de indemnizatie de somaj daca indeplinesc cumulativ urmatoarele conditii: a) au un stagiu ... (vezi toată discuția)
Bună ziua spuneți-mi,vă rog,cum se interpretează pasajul: ... Mircea Șuta Mircea Șuta Bună ziua Spuneți-mi,vă rog,cum se interpretează pasajul: ”îndeplinesc, conform legii, conditiile pentru a solicita pensia anticipata partiala ... (vezi toată discuția)