avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 785 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Doresc sa cumpăr un spatiu comercial pe persoana ...
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Doresc sa cumpăr un spatiu comercial pe persoana fizica.

Bună ziua!
Doresc sa cumpăr un spatiu comercial pe persoana fizica în România. Eu locuiesc în străinătate. Care sunt procedurile și care este TVA ul in care se încadrează?
Mulțumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 1 Martie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Grama Cornel - Consultant fiscal , Consultant fiscal 00:28, 8 Martie 2023
faceti contract de vanzare cumparare autentificat la notar .
Daca il cumparati de la o firma va trebuie si factura emisa de firma catre dvs.

Firma il va vinde cu cota de TVA 19% catre dvs. ( daca e platitoare de TVA ).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tva la cumparare spatiu comercial in constructie noua alicip alicip Buna ziua. As dori sa cumpar un spatiu comercial intr-o constructie noua in care apoi as dori sa desfasor o activitate comerciale in domeniul alimentatiei ... (vezi toată discuția)
Taxare inversa la cumpararea unui apartament. Stadva Stadva Buna seara ! Intentionez sa cumpar un apartament . Azi am primit un draft de antecontract de la dezvoltator in care se mentioneaza ca imobilului ii sunt ... (vezi toată discuția)
Doresc sa vand un bun din patrimoniul societatii vladimirpopa vladimirpopa Duna ziua, Sunt unicul administrator al unei societati si in urma cu 2 ani am cumparat o masina, acum doresc sa ma asociez cu cineva si doresc sa scot din ... (vezi toată discuția)