buna seara!]
unde si cum gasesc scrisoarea emisa de MMOS in 1991 cu nr.5873 privitoare la acordarea grupei a II a de munca pentru fabricile de prelucrare a sfeclei de zahar?
va rog#-o#-o#-o#-o#-o
cu stima ms,gogu d
24.01.2010
Buna seara doamna Gabriela!
Hehehe unde nu am cerut-o? Ma trimit de la minister la ITM de la ITM la casa de pensii si tot asa. Detinatorul de arhive spune ca nu are aceasta scrisoare iar eu pierd 5 ani de grupa #-o
Multumesc de solicititudine si sa aveti o seara frumoasa!
:offtopic: Va rog sa nu mai scrieti cu majuscule, multumesc.
1. Aceasta scrisoare trebuie sa fie neaparat la intreprinderea unde ati lucrat, altfel nu puteau sa pensioneze oameni in baza ei.
2. Sau incercati la o alta intreprindere de prelucrare a sfeclei de zahar.
buna seara !
am scris la Galati ,Roman unde au fost fabrici de zahar dar au fost lichidate si nu stiu unde au arhivele.am incercat si la casa judeteana din Galati care m-au mai ajutat dar nu mi-au mai raspuns.cei de la Galati mi-au dar scrisoarea 382 cu ajutorul careia mi-am rezolvat grupa a II a de la Avicola.#-o#-o#-o
multumesc si va doresc o seara frumoasa si daca din intamplare auziti ceva nu ma uitati.
cu stima,ms.gogu d.
1. Arhivele de la intreprinderile de stat se afla la Arhivele Nationale din judetul unde au avut sediul.
2. Arhivele de personal de la unitatile private se afla la ITM din acelasi judet.
3. Incercati ca si eu am avut probleme si am insistat la Arhivele Nationale din judet si s-a rezolvat. Chiar daca nu au primit inca arhiva va poate spune la cine este (sunt unitati care se ocupa de aceasta arhiva pana o preda la Arhivele Nationale).