buna seara!]
unde si cum gasesc scrisoarea emisa de MMOS in 1991 cu nr.5873 privitoare la acordarea grupei a II a de munca pentru fabricile de prelucrare a sfeclei de zahar?
va rog#-o#-o#-o#-o#-o
cu stima ms,gogu d
24.01.2010
buna seara!
arhiva unitatii SC.PYRETUS SA FALCIU din jud.VASLUI,dupa lichidare a fost preluata de un SRL(SC.ISPA.ARHIVE SRL.HUSI).CJP VASLUI nu a recunoscut adeverintele pe care le aveam de la ei decat dupa ce m-am judecat cu acest detinator de arhive si casa de pensii doi ani(din 2008 si pana in 24 noiembrie 2009).dar nu au statele de plata de dupa luna august 1995 si spun ca nu pot elibera adeverinte .arhiva este incompleta sau este pe suport electronic si (din 1995 la pyretus a fost introdus acest sistem)arhivele nationale m-au ajutat la proces in sensul ca a adus argumente pentru a fi recunoscute de casa de pensii a adeverintelor eliberate de acest SRL.in rest Dumnezeu cu mila.in plus desi nu este legal pentru fiecare hartie eliberata de ISPA platesc cate 100 roni.#-o#-o#-
o#-o
multumesc de amabilitate!
cu stima gogu d.
Daca nu este legal , de ce nu-i dati in judecata sau nu depuneti o sesizare undeva ?
Eu cred ca cel mai probail este ca atunci cand platiti , platiti pentru servicii cautare arhiva , sau ceva asemanator .
buna seara
multumesc de mesaj.stiu ca nu este legal.si da m-am judecat cu acest SRL detinator de arhive ,si cu cel care mi-a eliberat adeverinta.neavand avocat si neputand prezenta temeiul legal,adica scrisoarea 5873/91 instanta mi-a respins cerea ca "inadmisibila,dar dupa 2 ani,"#-o#-o#-o
ROMANIA MEREU FASCINANTA!
inca o data multumesc de mesaj si va doresc o seara frumoasa!
cu stima
ms.gogu d.