avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 417 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Cabinet individual de psihologie sau angajat
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Cabinet individual de psihologie sau angajat

Buna ziua,
In afara de statutul de angajat sau prin PFA ( cabinet individual), mai exista vreo forma legala prin care pot lucra ca psiholog, in Romania, pentru o firma din SUA?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ClaudiaNV , utilizator 08:18, 5 Martie 2023
Puteti functiona ca PFI care se inregistreaza la ANAF ca platitor de taxe si impozite. Se face anual, declaratie de venit si se plateste trimestrial impozitul si taxele.
Exercitarea profesiei de psiholog se desfășoară:
a) în sectorul privat, în regim salarial, sau independent cu drept de liberă practică, potrivit dispozițiilor prezentei legi și ale altor reglementări și acte normative în vigoare;
...
Extras din Legea213/2004
Va multumesc mult pentru raspunsuri!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exercitare profesie de psiholog - cum pot face asta? Psiholog Baidac Psiholog Baidac Cum pot exercita LEGAL profesia de psiholog, dacă nu am cabinet? (vezi toată discuția)
Buna ziua! am o întrebare legata de angajarea ca psiholog in ... Dinca Luminița Dinca Luminița Buna ziua! Am o întrebare legata de angajarea ca psiholog in domeniul securitatii apararii naționale la o firma de paza. Pot fi angajata direct de firma ... (vezi toată discuția)
Exercitare profesie psiholog fara ci Monica R Monica R Buna seara, va rog, cum pot profesa ca psiholog / psihoterapeut angajat al unui cabinet de medicina de familie? Astept cu deosebit interes raspuns. (vezi toată discuția)