avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1003 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cererea de chemare in judecata fara numele prenumele ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cererea de chemare in judecata fara numele prenumele sediu ...

Cererea/. de chemare in judecata fara numele prenumele sediu profesional al avocatului care semneaza cererea reclamantilor ,fara pretuirea obiectului cererii . se poate admite exceptia nulitatii cererii de chemare in judecata /,
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua, nu. Cu atat mai mult cu cat aceste lipsuri pot fi complinite. Se poate anula in masura in care avocatul nu depune imputernicire avocatiala pentru semnarea cererii daca reclamantii nu si-o insusesc.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
În cazul in care considera necesar, în procedura regularizări instanta punea în vedere reclamantului sa complineasca aceste lipsuri .Dvs în întâmpinare puteți face vorbire ,solicita instantei sa pună în vedere partii adverse sa își precizeze acțiunea cel putin in privința obiectului dar nu se pune problema de mai mult...
Ultima modificare: Miercuri, 1 Martie 2023
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nici un act la dosar de partaj!!!!?? ijmuiden ijmuiden Buna ziua, Poate cineva sa-mi spuna cat este de corect ca un dosar de partaj la judecatorie sa nu contina decat cererea prin care se mentioneaza ca s-a ... (vezi toată discuția)
Cerere chemare in judecata legala sau nu? ContSters344547 ContSters344547 Am primit o cerere de chemare in judecata pt rezolutiunea unui contract.Cererea nu e semnata de reclamant,doar de avocat Eu parat, nu am primit nici copie ... (vezi toată discuția)
Buna seara. am si eu o nelamurire daca ma poate ajuta si pe mine ... Aurel1209 Aurel1209 Buna seara. Am si eu o nelamurire daca ma poate ajuta si pe mine careva. In drum spre servici m a oprit politia si mi a pus etilotestul si mi a iesit 0,06 ... (vezi toată discuția)