avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Detin o firma de vanzare plante online.
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Detin o firma de vanzare plante online.

Buna ziua.

Detin o firma de vanzare plante online. In particular, am o colectie impresionanta de plante rare din care, anual, imi rezulta dubluri. Nu imi vine sa arunc aceste plante, dat fiind ca la achizitia originalelor am platit foarte multi bani. Doresc sa stiu daca pot, ca administrator si asociat unic, sa pun gratuit la dispozitia firmei spre vanzare plantele care imi sunt in plus sau plantele din colectia personala la care doresc sa renunt. Daca se poate, care ar fi procedura?

Multumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 1 Martie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: lilisor1979 , utilizator 18:37, 1 Martie 2023
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitie pe borderou.tva....? auricius auricius Buna ziua.Sunt o firma platitoare de tva si vreau sa fac achizitii de marfa ,pentru revanzare, de la producatori agricoli particulari.Achizitia o voi face pe ... (vezi toată discuția)
Vanzare-cumparare marcel.damaschin marcel.damaschin O societate comerciala poate cumpara un bun de folosinta indelungata sa-i zicem, de la o persoana fizica? In ce conditii si cum poate fi evidentiat in ... (vezi toată discuția)
Cumparare apartament teren concesionat Intercalaris Intercalaris Buna ziua, In 2012 am cumparat o garsoniera si in 2014 mi-a venit o instiintare de la primarie ca trebuie sa platesc taxa de concesiune aferenta terenului de ... (vezi toată discuția)