avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 146 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna seara, In cazul in care intr-o unitate ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna seara, In cazul in care intr-o unitate spitaliceasca se ...

Buna seara,
In cazul in care intr-o unitate spitaliceasca se doreste ca angajatii sa poata beneficia de o masa calda, contra cost, este posibil acest lucru? In cadrul spitalelor, medicii de garda (de exemplu) au reglementat acest drept de care beneficiaza in mod gratuit, dar ceilalti salariati ar putea beneficia de acest drept, contra cost? Se incalca vreo reglementare legala, daca s-ar pune in practica acest lucru? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 21:23, 13 Noiembrie 2023
Contra cost sau gratis , se doreste ?
Contra cost.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, se poate asigura asa ceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transfer pacient in stare critica de la spital privat la stat janteamarius janteamarius Buna seara, Va contactez referitor la o intrebare pe care o am,. legat de Legea nr. 95 / 2006, SECŢIUNEA a 4-a, Articolul 102, Alineatul 1. In cazul in ... (vezi toată discuția)
Corelarea contractelor de garda ManuelaMuresan ManuelaMuresan Buna ziua, Am si eu o dilema in ceea ce priveste corelarea prevederilor OUG 57/2015 cu prevederile Ordinului MS 870/2004: pe de o parte avem 1. OUG 57/2015 ... (vezi toată discuția)
Vestimentatie la locul de munca aura87 aura87 daca angajatorul impune o anumita tinuta vestimentara nu trebuie sa acorde angajatului o anumita suma la un interval de timp pt achizitionarea hainelor, as ... (vezi toată discuția)