avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 945 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... In 2020, in urma decesului mamei si a dezbaterii ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

In 2020, in urma decesului mamei si a dezbaterii succesorale, ...

In 2020, in urma decesului mamei si a dezbaterii succesorale, casa parinteasca a fost trecuta pe numele meu si al surorii mele.

Sora mea locuieste in Norvegia din 2010 si mai are un apartament proprietate personala pe numele ei si al sotului in tara, deci nu locuieste nici in acel apartament,

Desi locuiesc numai eu in casa parinteasca, am platit atat in 2023, cat si in 2022, taxe si impozite la Primaria Galati pentru 2 persoane (384, 20 lei in 2022 si 401, 36 lei in 2023) desi repet sora mea nu locuieste la aceasta adresa, si nu locuieste nici in Romania.

Vi se pare corect sau legal? Eu consider a fi furt in toata regula , jaf cu acte in regula pentru a finanta furtul unor.......Parerea dvs?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: romascanu , moderator 06:38, 2 Martie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Impozitul pe clădiri este datorat de proprietar/coproprietari. (nu are importanță unde locuiesc ei/ nu are legătură cu numărul de persoane care locuiesc în clădire).
Vreți să spuneți, probabil, că ați plătit atât partea dvs. din impozit (pt cota parte a dvs. din dreptul de proprietate) cât și partea surorii. Cereți-i surorii să vă restituie partea ei (dacă nu aveți între dvs. alte înțelegeri).
Ultima modificare: Joi, 2 Martie 2023
romascanu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sora abuzeaza de casa parinteasca mircea_mircea mircea_mircea Ma numesc Mircea Ioan locuiesc in Cluj si am 64 de ani. Nu stiu cum sa va spun mai pe scurt. Suntem 3 frati eu sunt cel mai mare, fratele miljlociu locuieste ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, numele meu este săraru marius și sunt domiciliat ... Marius Săraru Marius Săraru Bună ziua, Numele meu este Săraru Marius și sunt domiciliat în Sibiu. Vă rog să mă edificați în următoarea speță: Tatăl meu, în vârstă de 81 ... (vezi toată discuția)
Probleme morale si juridice nushu nushu Buna ziua, am citit destul de multe posturi asemanatoare cu problema mea, dar tot o sa va rog sa imi raspundeti la cateva intrebari. Tatal meu este mort de 7 ... (vezi toată discuția)