avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1999 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Doresc sa lucrez la o croitorie ca pfa.
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Doresc sa lucrez la o croitorie ca pfa.

Buna ziua!
Doresc sa lucrez la o coroitorie dar fara contract de munca. Pot lucra cu PFA-ul?
Cu contract de prestari servicii.
Este legal?
Multumesc!
Ultima modificare: Joi, 2 Martie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 10:49, 2 Martie 2023
Da, dar mai întâi, pentru a va autoriza ca pfa cu codul caen respectiv pentru activitatea de croitorie, trebuie sa aveți ceva acte doveditoare de studii sau de calificare în acest domeniu.
Veți încheia contract de prestări servicii în care veți detalia ce veți presta pentru beneficiar (pentru firma respectiva), la final de luna veți întocmi raport de activitate aprobat și semnat si de beneficiar și în baza lui veți emite factura. Doar asa va veți putea incasa banii și va veți plăti personal impozitele ca pfa.
Separat de acest contract, veți putea sa prestati și direct, catre diferiți clienți persoane fizice sau juridice activitate de croitorie, dar va va trebui casa de marcat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa lucianclaudiu.ioaniciu lucianclaudiu.ioaniciu BUNA, Ma numesc lucian si am infiintat de curand un Pfa. Sunt la inceput si as dorii sa stiu cum se complecteaza chitantierul si facturierul? Va multumesc? (vezi toată discuția)
Am un pfa cod caen 8299 infiintat la data de 10.09.2020 paul2020 paul2020 Buna ziua! am un pfa cod caen 8299 infiintat la data de 10.09.2020; intebarile mele sunt urmatoarele: 1 -poate sa presteze servicii de curatenie la domiciliu ... (vezi toată discuția)
Completare cod caen pentru filmari evenimente Emil {Popescu Emil {Popescu Buna ziua, Detin PFA cu cod CAEN 7420 - activitati fotografice. Pot presta in baza acestui cod si activitati de filmare a evenimentelor (nunti, botezuri, ... (vezi toată discuția)