sunt o fata care m-am casatorit in urma cu un an, acum vreau sa divortez, precizez faptul k imediat dupa casatorie sotul meu a plecat in israel, m-ar interesa sa stiu cum sa procedez, ce acte trebuie, cat ma costa mai exact, cat dureaza sa divortez, nu avem nici un bun comun si nici copii, ne-am casatorit si atat acum vreau sa divortez.multumesc
deci sa inteleg k pot face asta si singura? am auzit k si prin neprezentare la proces a sotului pot castiga asa-i? si cam cat dureaza tot procesul?multumesc sunteti tari:)
din punctul meu de vedere nu trebuie avocat ,cel putin nu pentru redactarea actiunii pentru ca modele de actiune se gasesc si nu cred ca e asa de greu de facut
buna seara
da puteti si singur dar aveti grija cu procedura de citare a sotului ca daca nu puteti face dovada domiciliului si ca a luat la cunostinta de proces nu prea merge sa cistigati prin neprezentare a sotului ,asa ca, grija mare la indicarea domiciliului acestuia ,nu este chiar asa simpu cum pare ..
bafta
av daniela
pai ce sa castigati ca oricum ar fi divortul nu este un castig.
daca va referiti la faptul ca o sa se pronunte divortul, da se poate spune ca veti castiga si nu cred ca poate fi altfel atat timp cat dvs sunteti asa de hotarata sa divortati ca nu cred ca importa din vina cui se desface casatoria.
daca neaparat vreti sa fie desfacuta casatoria din vina paratului atunci aveti mai mult de luptat
Motiv divort
Catalinaand_30
Buna seara. O mare rugaminte. Ce motiv as putea invoca pentru un divort cat mai amiabil, in conditiile in care sotul meu nu este dispus sa accepte inaintarea ... (vezi toată discuția)