avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 908 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am platit un avocat cu 1500 de lei pentru a ma ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am platit un avocat cu 1500 de lei pentru a ma reprezenta in ...

Am platit un avocat cu 1500 de lei pentru a ma reprezenta in mod civil cu un caz. Au trecut 5 luni de atunci si nu mi-a dat nici o veste. Am incercat sa-l sun si sa-l contactez dar nu reusesc sa dau de el. Oare exista posibilitatea de a-mi primi banii inapoi? Si cum as putea sa o fac?
Cel mai recent răspuns: Alexandrarares , utilizator 15:53, 3 Martie 2023
Gasiti detalii aici
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Înșelăciune revelion: am trimis un avans de 1300 lei pentru închirierea unei cabane, iar acum persoana nu mai poate fi contactată. care e soluția cea mai bună pentru a recupera banii? CezarMdc CezarMdc Salutare! In urma cu 5 zile, impreuna cu un prieten, am gasit pe olx o cabana pentru revelion in zona Brasov. Dupa ce am discutat cu persoana respectiva la ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am platit (anul trecut) un avocat cu 1500 lei sa-i ... salontanul salontanul Buna ziua! Am platit (anul trecut) un avocat cu 1500 lei sa-i faca un dosar unui rau-platnic al asociatiei. El zice ca l-a facut si l-a depus la judecatorie. ... (vezi toată discuția)
Ce taxa se percepe pemtru infiintarea unei asociatii de propietari? ... Dini1979 Dini1979 Ce taxa se percepe pemtru infiintarea unei asociatii de propietari? Multumesc! (vezi toată discuția)