avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 931 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Legea cu cele 2 luni ale tatalui pt concediu crestere ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Legea cu cele 2 luni ale tatalui pt concediu crestere ...

Buna ziua, legea cu cele 2 luni ale tatalui pt concediu crestere copil se aplica si celor care deja sunt in ccc?
Sunt in ccc de 1 an si 5 luni si de la locul de munca m-au anuntat ca trebuie sa incep cu 2 luni inainte de 2 ani nu cu 1 luna cum aveam decizia de suspendare.
Multumesc!
Ultima modificare: Vineri, 3 Martie 2023
ana-cer, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 04:44, 4 Martie 2023
Legea nu produce efecte retroactive, se aplica pentru situatiile ivite dupa intrarea ei in vigoare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vechime in specialitate. nayra nayra Doresc sa intreb daca am avut concediu de maternitate in perioada 28.05.2003 -14.07.2005 se considera acum vechime in specialitate ? Doresc sa ma inscriu la un ... (vezi toată discuția)
De cate zile libere beneficiaza tatal la nasterea copilului anymaryh anymaryh Buna ziua! Imi puteti spune , va rog, de cate zile libere beneficiaza tatal, daca copilul s-a nascut dupa 01.04.2012 ? Multumesc anticipat! (vezi toată discuția)
Am nascut in ccc, ce trebuie sa fac giminy giminy Am nascut primul copil la 7 martie 2014, iar pe al doilea in 25 noiembrie 2015. La ridicarea certificatului de nastere, i s-a spus sotului meu sa asteptam cu ... (vezi toată discuția)