avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1073 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Aplicarea legii 153/2017 la o primarie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Aplicarea legii 153/2017 la o primarie

Aplicarea legii 153/2017 la o primarie
Cel mai recent răspuns: genoh , utilizator 10:22, 11 Martie 2023
Trebuia sa contestați decizia.

Constestația se depune în termen de 20 de zile calendaristice de la data comunicării actului administrativ de stabilire a drepturilor salariale, la sediul ordonatorului de credite.
Ordonatorii de credite soluționează contestațiile în termen de 30 de zile calendaristice.
Impotriva modului de soluționare a contestației persoana nemulțumită se poate adresa instanței de contencios administrativ sau, după caz, instanței judecătorești competente potrivit legii, în termen de 30 de zile calendaristice de la data comunicării soluționării contestației. Instanța se pronunță de urgență și cu precădere.
Multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatia pentru titlul de doctor (de cand se acorda)? andreypck andreypck Buna ziua, sunt angajat la o institutie publica din luna octombrie 2017, iar in 27 decembrie 2017 am obtinut titlul stiintific de doctor (prin Ordinul ... (vezi toată discuția)
Buna seara, am o sora cu handicap grav 1 de 4 ani de tot de 4 ... Constantinescu gheorghe Constantinescu gheorghe Buna seara, Am o sora cu handicap grav 1 de 4 ani de Tot de 4 ani de zile ea plateste impozit fortata( intr-un cuvant ) deorece primarul din comuna unde ... (vezi toată discuția)
Plangere neprimire raspuns in 30 de zile lucvl lucvl Buna ziua, Acum mai bine de 40 de zile am facut o sesizare la primarie, la care mi s a dat nr de inreg si mi s a spus ca voi primi raspuns in cel mai scurt ... (vezi toată discuția)