avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1108 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! Dețin un contract de vânzare cumpărare a ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! Dețin un contract de vânzare cumpărare a unui teren ...

Buna ziua! Dețin un contract de vânzare cumpărare a unui teren agricol ce a aparținut străbunicii mele , terenul agricol figurează la cartea funciara ca fiind pe numele străbunicii mele dar nu s-a mai plătit taxele pentru teren de mulți ani. Pot sa fac succesiune după acel teren daca nu sunt plătite taxele ?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 15:41, 4 Martie 2023
Da, dar în certificatul de moștenitor vor fi cuprinse toate datoriile neachitate.
Nu veți putea transmite terenul mai departe, pana ce nu achitați taxele.
Buna ziua,
DA dar dupa achitarea taxelor avand in vedere ca nu cred ca primaria sa emita actele necesare fara plata acelor taxe.
ATENTIE, nu datorati taxe decat pentru ultimii 5 ani.
Restul e prescris.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act proprietate fals uliu190 uliu190 Buna ziua. 1. Străbunicul meu a avut 3 fete. Uneia dintre ele i-a cedat/donat/ vândut 50% din terenul de casa pe care îl avea. Restul de 50% era casa ... (vezi toată discuția)
Eliberarea titlurilor de proprietate zipcode_ro zipcode_ro As vrea sa imi explice cineva care sunt etapele pe care trebuie sa le parcurg pentru a obtine titlul de proprietate pe terenurile care le mosteneste mama mea ... (vezi toată discuția)
Mostenire dupa 16 ani Terezia81 Terezia81 Buna seara! Este adevart ca daca nu se accepta mostenirea (adica nu se depun actele la un notar pentru mostenire) in termen de pana la 6 luni de la data ... (vezi toată discuția)