avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 487 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Daca proprietarul a intrat in casa fara a avea acordul ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Daca proprietarul a intrat in casa fara a avea acordul meu, desi ...

Daca proprietarul a intrat in casa fara a avea acordul meu, desi contractul prevede explicit ca are nevoie de acordul meu, este acest lucru o infractiune, mai ales ca imi lipsesc din bunuri?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 11:42, 6 Martie 2023
Este vorba despre infractiunea de violare de domiciliu
Codul Penal Art 224 Violarea de domiciliu
(1) Pătrunderea fără drept, în orice mod, într-o locuinţă, încăpere, dependinţă sau loc împrejmuit ţinând de acestea, fără consimţământul persoanei care le foloseşte, ori refuzul de a le părăsi la cererea acesteia se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Violare de domiciliu? svepo68 svepo68 Se considera violare de domiciliu patrunderea proprietarului in locuinta inchiriata,daca nu exista un contract depus la finante,ci doar un contract facut intre ... (vezi toată discuția)
Violare de domiciliu ContSters88252 ContSters88252 buna ziua Acum patru ani am inceput constructia unei case pe un teren proprietate particulara , imprejmuit cu gard .Anul trecut am ... (vezi toată discuția)
Este sau nu violare de domiciliu Rose_Rose Rose_Rose Buna dimineata! Am o mare rugaminte pentru toti care sunt membrii acestui grup.este un caz care nu gaseste rezolvare.Va rog foarte mult daca puteti sa ma ... (vezi toată discuția)