avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 335 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Ce fel de aparat ar putea folosi vecinii ca să ne ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Ce fel de aparat ar putea folosi vecinii ca să ne șicaneze/deranjeze?

Bună ziua,

După mai multe neînțelegeri cu vecinii de deasupra, aceștia folosesc un dispozitiv audio cu ceva bass sau care emite doar vibrații (nu se aud sunete sau muzică), dar se simt vibrații/trepidații pe perete și când stau pe canapeaua sau patul care sunt lipite de perete, astfel încât mă doare capul de la vibrațiile respective.

Inițial, mă gândeam că vecinul zguduie canapeaua sau un dulap masiv, dar vibrațiile respective se aud ore întregi, atât ziua, cât și noaptea, ca să ne șicaneze/deranjeze.

Ce fel fel de aparat ar putea fi? Nu se aude niciun sunet, ci doar se simt vibrații, de parcă vibrează canapeaua când stăm pe ea. Cred că l-au montat pe perete.

Și cum aș putea dovedi folosirea acelui aparat cu rolul exclusiv de a ne deranja?

Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 11:32, 6 Martie 2023
Pentru clarificarea situatiei si eventual identificarea sursei generatoare a disconfortului este necesar sa sesizati autoritatile competente

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hartuire din cauza muzicii Ovy77 Ovy77 Buna ziua, Ne-am mutat de curand intr-un imobil contruit nou, si de ceva timp unul dintre vecini ne agaseaza des venind la usa cand ascultam muzica. ... (vezi toată discuția)
Muzica tare, casa la tara RazvanRo RazvanRo Buna ziua, ce pot pati si cum trebuie sa remediez problema? Am vecinul de vis-a-vis cu el vorbesc inainte de a da un party acasa :justcuz: , este exact ... (vezi toată discuția)
Cum rezolv o roblema legata de muzica din club, cu vecinii? AlecsandraB AlecsandraB Buna ziua! Detin un club intr-un spatiu aflat in inchiriere. L-am renovat si l-am deschis de 2 saptamani, insa programul este doar vineri si sambata incepand ... (vezi toată discuția)