avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 943 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua tatal meu a lucrat la termocentrala crivina ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua tatal meu a lucrat la termocentrala crivina 1995,si ...

Buna ziua tatal meu a lucrat la termocentrala crivina 1995,si a plecat de acolo la vaslui si nu a luat cartea de munca,acum ajunge la varsta de pensionare si nu gasim cartea de munca.Unde am putea sa o gasim sau ceva informații. La itm vaslui am fost si o zis ca nui acolo nu o găsește
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 23:43, 6 Martie 2023
Vedeți discuțiile de aici
www.avocatnet.ro/forum/discu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde pot gasi cartile de munca , crivina, caras severin maria1949 maria1949 Buna ziua , de trei luni caut arhiva cu cartile de munca de la Crivina , Caras Severin si nu le pot gasi . Vreu sa ies la pensie si nu am cartea de munca . Eu ... (vezi toată discuția)
Carte de munca ias corabia olt G Alexandra G Alexandra Bună ziua, As dori sa aflu unde pot găsi cartea de munca dintre anii 1988-1995 a mamei mele, inginer atunci, am sunat la ITM și nu este fiind înainte de ... (vezi toată discuția)
Decizie pensionare Constantin 1411 Constantin 1411 Cei care au lucrat in grupe de munca in sectorul civil beneficiaza diferit de cei care au lucrat in armata. Anii de grupa nu ar trebui sa aiba acelasi ... (vezi toată discuția)