avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 806 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Transfer SRL
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Transfer SRL

Buna seara,
Doresc sa infiintez un SRL, dar, pentru moment, nu o pot face pe numele meu. Daca o infiintez pe numele unei cunostinte, cum as putea, peste cateva luni s-o trec pe numele meu. Care ar fi cea mai simpla si ieftina metoda? Multumesc!












Cel mai recent răspuns: Gabriel Iliescu , Consilier juridic 22:55, 24 Ianuarie 2010
Prin cesiune parti sociale sau vanzare firma.Oricare ar fi modalitatea de schimbare a asociatilor(sau unic asociat), a procentului de parti sociale, tot prin Registrul comertului trebuie sa efectuati aceste mentiuni.
Cesiune

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preluare srl leorot leorot Buna seara, Doresc sa preiau un mic srl de la un prieten. Stiu ca daca merg pur si simplu la registrul comertului si fac schimbarea de asociat unic, vine ... (vezi toată discuția)
Modificare date societate mtibi91 mtibi91 Buna ziua! Tatal meu este asociat unic pe o societate si co cota parte in alte doua societati. Pe acea societate pe care este asociat unic, doreste sa se ... (vezi toată discuția)
Schimbarea asociatului unic deliandiana deliandiana Buna ziua din nou. M-ati putea lamuri cum se poate trece o firma de pe un nume pe altul? Mai precis schimbarea asociatului unic. Am o firma, unde asociat ... (vezi toată discuția)