avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1029 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare pe credit CETELEM din 2006 acum la EOS KSI ...
Discuție deschisă în Executare silită

Executare pe credit CETELEM din 2006 acum la EOS KSI în 2022

Bună ziua. Am un credit din 2006 CETELEM pe care la un moment dat nu am mai avut posibilitatea sa il plătesc. Compania a început procedurile de recuperare a datoriei însă în ultimii 15 ani dosarul de recuperare a trecut prin cel puțin 2 executori judecătorești și a fost vândut și răspândit către diferite companii de recuperare, acum e la EOS KSI Romania. Cum fac sa anulez aceasta executare și sa îmi deblochez contul bancar? Va mulțumesc!
Bună ziua!

În termen de 15 zile de la comunicarea actelor de executare, transmise de către executorul judecătoresc, puteți formula contestație la executare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita credit din 2008 ciprianbc ciprianbc Buna seara! In 2008 am contractat un credit de la cetelem in valoare de 5745 de lei! Am platit 1 an de zile si nu am mai putut plati, din 2009 septembrie si ... (vezi toată discuția)
Datoria mea este exigibila sau nu? Lia T. Lia T. Raiffeisen Bank S.A. a cesionat creanta (datoria mea catre banca, aferenta unui contract de credit) la data de 27.10.2011, catre EOS KSI Romania S.R.L. EOS ... (vezi toată discuția)
Executare silita eos ksi AllyMagd AllyMagd buna ziua. s-a primit acasa o instiintare de la un executor judecatoresc de executare silita mobiliara pentru o suma de 20000 provenind dintr-un credit bancar ... (vezi toată discuția)