avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua.. care este durata contractului de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua.. care este durata contractului de asistență juridica dacă ...

Buna ziua, care este durata contractului de asistență juridica, dacă are vreun termen, contractul fiind semnat în data de 12.07.2021 si nefinalizandu-se nimic până acum

.am avut un contract de asistenta juridica cu un birou de avocatură ca să mă reprezinte într-un dosar pena și avocatul care m-a reprezentat nu s-a ocupat de caz. ce ar trebui făcut și unde sa mă adresez in situația asta

- vă rog nu mai puneți puncte de suspensie inutil, îngreunați cititul -
Ultima modificare: Luni, 6 Martie 2023
Manuela Rășină, administrator
Buna ziua,
Va trebui sa va adresati atat baroului pentru a lua masuri cat si instantei solicitand returnarea banilor si, eventual, daune.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Din păcate reclama excesiva nu aduce și o calitate a serviciilor prestate..SesizațiBaroul București ,solicitați restituirea onorariului etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Onorariu partaj exagerat si nemeritat Stropa Stropa Buna seara, am nevoie de ajutor. Am divortat in urma cu aproape 5 luni. In dosarul depus atunci in instanta se specifica ca divortul este de comun acord, ... (vezi toată discuția)
Intrebare - recuperare acte de la avocat neagota neagota Am depus un dosar intr-o speta,unei doamne avocat.Mi-a spus ca o sa fiu chemata ca reclamanta la o mediere cu reclamatul. A trecut un an de zile ,iar doamna ... (vezi toată discuția)
Obligatiile avocatului si drepturile clientului danutel9 danutel9 Am incheiat, cu un avocat un contract de redactare apel + reprezentare in Instanta . Onorariul a fost achitat in intregime, insa avocatul: ... (vezi toată discuția)