Sunt stabilit in US de aproape 2 ani,acasa mama a primit o hartie de la un lichidator sa prezint documentele firmei in 48 de ore(etc),si mai zice ca daca ma sustrag este infractiune de la 1 la 3 ani(inchisoare),firma nu mai functioneaza din 99' noiembrie, toate documentele au fost ridicate de politia economica si finante atunci,nu am mai primit nici un document inapoi,nu mai stiu nimic de stampile de bunuri, ma puteti indruma ca sa/i scriu la mama sa puna pe hartie sa/i trimit sa nu intru la ce stiu ce infractiune, va multumesc mult pentru raspunsuri,daca se poate cat de repede ca acolo zice 48 de ore,merci
doar lichidatorul va poate face plangere penala, iar cat despre antrenarea raspunderii personale daca lichidatorul nu cere ..o pot face creditorii. judecatorul sindic doar ia act de hotararile luate de creditori in temeiul legii insolventei
Insolventa
c_oana
Cum imi pot recupera creanta de la o firma care si-a cerut insolventa si nu sa prezentat cu actele la lichidator?(tin sa mentionez ca am aflat de insolventa de ... (vezi toată discuția)