avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 550 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... In cat timp intra asigurarea medicala din momentul ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

In cat timp intra asigurarea medicala din momentul incheierii ...

In cat timp intra asigurarea medicala din momentul incheierii unui contract de munca?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 23:31, 6 Martie 2023
Calitatea de asigurat a salariaţilor se dobândeşte din ziua încheierii contractului individual de muncă al salariatului şi se păstrează pe toată durata acestuia

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! asigurarea medicala intra in vigoare din data semnarii ... Simonsnr Simonsnr Buna ziua! Asigurarea medicala intra in vigoare din data semnarii contractului de munca cu angajatorul sau dupa un termen anume(o saptamana,o luna). In cazul ... (vezi toată discuția)
In caz de accident de munca,beneficiez de concediu medical la cat timp de la angajare,in cazul unui accident basil71 basil71 am avut un accident de munca care a necesitat internarea mea in spital.eram angajat la firma de 18 zile lucratoare.specific ca am lucrat la o firma care se ... (vezi toată discuția)