avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna seara Am primit o executare silita si mi sa pus ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna seara Am primit o executare silita si mi sa pus poprire ...

Buna seara
Am primit o executare silita si mi sa pus poprire pe salariu
Dosarul de credit este din 2010
Rog un sfat
Sa fac contestatie sau sa platesc?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 06:36, 7 Martie 2023
În ce dată vi s-a pus poprire pe salariu`? Sunteți în perioada termenului legal de 15 zile`?
Ultima modificare: Luni, 6 Martie 2023
Dapix, utilizator
Ieri am primit

Dapix a scris:

În ce dată vi s-a pus poprire pe salariu`? Sunteți în perioada termenului legal de 15 zile`?

Aveți termen de 15 zile calendaristice în care puteți depune la judecătorie contestație la executare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Solutii pentru a scapa de executarea silita a creditelor Nata88 Nata88 Buna ziua, Un angajat are propripe pe o parte din salariu, ca urmare a executarii silite pentru un credit de 3100 lei nerambursat. Astazi societatea a primit ... (vezi toată discuția)
Executare silit a girantului petrutza_i petrutza_i Buna seara. Va rog sa ma ajutati cu un sfat la urmatoarea problema. In 5 - 12 2005 am girat pentru un coleg de munca pentru un credit de nevoi personale la ... (vezi toată discuția)
Contestare executare silita alexmen alexmen cum si in cit timp se poate contesta o executare silita?am o poprire pe salariu din octombrie 2018 pentru un credit bancar facut in 2005 si o sentinta de ... (vezi toată discuția)