new_2009 a scris:
nu este vorba despre nici un fals in situatia dvs. daca ati fost prejudiciata in vreun fel (nu v-ati primit integral drepturile salariale, concediu de odihna, etc) puteti sesiza itm si tribunalul:D
ce vreti sa obtineti???:P
Nu vreau sa-mi obtin decat drepturile. Intrebarea mea se referea la inregistrarea unor date false in carnetul de munca. In perioada mentionata nu mi s-a modoficat timpul de munca ci doar salariu fara acordul meu iar in carnetul de munca acest lucru nu s-a consemnat. este corect? Nu este vorba de un fals?
Am sa va intreb altfel: daca dupa ce plecam de la aceasta firma, ma angajam la alta, iar dupa o luna intram in concediu medical cateva luni, in mod normal indemnizatia pentru concediu medical este media ultimelor 6 luni. cel de al II lea angajator are in fata CM si nu are de unde sa stie ca eu am fost platita si mi s-au virat contributiile la 75-80% din salariu. In acest context daca ea considera salariu de baza din CM, eu nu prejudiciez CSS-ul? A cui este vina pentru asta? oare CM nu trebuie sa contina datele reale? La fel si la calculul pensiei....
Deci, pot sau nu invoca falsul?