avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 114 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua. Sunt medic specialist dermatolog într-un ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua. Sunt medic specialist dermatolog într-un spital orășenesc, ...

Buna ziua. Sunt medic specialist dermatolog într-un spital orășenesc, încadrat pe ambulatoriu, fara secție cu paturi. Până acum nu am făcut gărzi, dar se pune problema in a fi solicitată să fac întrucât au plecat mai mulți medici din spital. Menționez că gărzile sunt de medicina interna, pe primiri urgențe, nu doar pe secții sau pe specialitatea mea. Ce nu îmi e clar e daca medicii încadrați doar pe ambulatoriu la spitalele de stat sunt obligați să efectueze cele 18 ore de garda, sau aceasta obligativitate este pentru cei încadrați în secțiile sau compartimentele cu paturi. Eu din formulare așa înțeleg ..

Alte discuții în legătură

Garzi medicina interna sviderka sviderka Sunt medic medicina interna Spitalul Oravita care are 2 linii de garda de interne si chirurgie. Mentionez ca sunt 3 specialisti interne 2 medici pneumologi si ... (vezi toată discuția)
C.m.i. cim ?? denisa2011 denisa2011 Buna ziua Am de facut un cim la un dr pe CMI, cu cate ore au ei dreptul sa lucreze?8 sau 6 ore/zi?cum se face un cim?este cf Codului Muncii sau mai au ceva in ... (vezi toată discuția)
Corelarea contractelor de garda ManuelaMuresan ManuelaMuresan Buna ziua, Am si eu o dilema in ceea ce priveste corelarea prevederilor OUG 57/2015 cu prevederile Ordinului MS 870/2004: pe de o parte avem 1. OUG 57/2015 ... (vezi toată discuția)