avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 889 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna seara! In urma cu 3 saptamani, eu si cu inca doi ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna seara! In urma cu 3 saptamani, eu si cu inca doi cunoscuti ...

Buna seara! In urma cu 3 saptamani, eu si cu inca doi cunoscuti am plecat cu masina din club. Eram bauti toti si am facut accident ( doar daune materiale) si cand a venit politia, eu nu mi mai aminteam nimic. In aer mi a iesit 0.82 si ceilalti doi nu au vrut sa declare nimic pana nu discuta cu avocatul. Am mers la probe la sange si ni s au retinut permisele la toti 3.
Vreau sa stiu ce as putea face ca sa mi recuperez permisul, avand in vedere ca nu am fost eu la volan.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Georgeplss , utilizator 20:33, 8 Martie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
De unde stiti ca nu ati fost daca nu va amintiti nimic?

gi-jane2 a scris:

De unde stiti ca nu ati fost daca nu va amintiti nimic?

Nu mi aminteam pe moment de la soc si accident. Dar dupa cateva ore le am spus politistilor si mi au zis ca e prea tarziu. Ca am dat declaratia deja
Ca am dat declaratia deja

Ce ati declarat ?

ynocentta a scris:

Ca am dat declaratia deja

Ce ati declarat ?

Ca m am intalnit cu ei in club si nu mi amintesc cand am plecat si nimic de pe drum.
Ulterior baiatu mi a zis ca a fost el la volan si ca el m a scos pe mine din masina.
Ultima modificare: Miercuri, 8 Martie 2023
Georgeplss, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara! in februariea am fost implicat intr un accident rutier. ... Georgeplss Georgeplss Buna seara! In februariea am fost implicat intr un accident rutier. In masina eram eu si cu inca un cuplu si eram toti bauti, eu fiind cel mai beat. Cand a ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! in urma cu cateva zile am plecat de la un club cu ... Georgeplss Georgeplss Buna ziua! In urma cu cateva zile am plecat de la un club cu 2 prieteni si am facut accident. Nimeni nu si aminteste nimic si cand am dat declaratiile am spus ... (vezi toată discuția)
Fuga de la r0byk_69 r0byk_69 Intr-o seara am iesit cu prietenii,cu masina personala,am baut 3 beri,aveam sofer sa conduca pana acasa,dar am plecat sa vad o fata si pe drum am pierdut ... (vezi toată discuția)