avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Datorie din 2014 kruk(orange)
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Datorie din 2014 kruk(orange)

Bună ziua!
Am primit și eu ieri de la judecatoria o hârtie ca cei de la kruk m-au dat în judecata pentru o datorie la Orange de 800lei din 2014.
Fiind din 2014 nu a intervenit termenul de prescripție?
Va mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 18:38, 8 Martie 2023
Prin întâmpinare formulați apărările pe care le considerați necesare,putând invoca și acest aspect..

Dar se încadrează în acel termen?

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Prin întâmpinare formulați apărările pe care le considerați necesare,putând invoca și acest aspect..

Art. 707. -
(1) Prescripţia nu operează de plin drept, ci numai la cererea persoanei interesate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua in 2018 am refuzat să mai plătesc abonamentul la ... Lica L Lica L Bună ziua In 2018 am refuzat să mai plătesc abonamentul la Orange deoarece mi-a venit factura prea mare I-am sunat și i-am întrebat care este motivul ... (vezi toată discuția)
Recuperare datorie kruk Maryan1990 Maryan1990 Bună ziua! Acum 5 ani de zile am avut 2 abonamente la orange pe care nu le am mai achitat. Datoria a fost vândută la Kruk iar acest Kruk ma tot somat prin ... (vezi toată discuția)
Buna ziua,am si eu o intrebare si in acelasi timp o rugaminte ... ADDYBDA ADDYBDA Buna ziua,am si eu o intrebare si in acelasi timp o rugaminte la dumneavoastra,nu am mai platit un abonament de telefonie mobila la orange din 18.03.2019 si ... (vezi toată discuția)